You know you really love someone when you don’t hate them for breaking your heart..

2011-06-08 @ 21:01:57

Kom hem från balen för en stund sen och såg massor av olika fina klänningar, känns som jag redan vet lite vad jag vill ha för slags klänning och färg till nästa år så det är ju bra. Har precis suttit och käkat lite chips och choklad och surar lite och känner mig lite små nere men det ska jag inte vara för om två dagar är det sommarlov och känner på mig att helgen kommer bli grym! Funderar på om jag ska fixa naglarna nu och sedan hoppa i säng och kolla på någon film... skriver imorgon pussgodnatt!


dans!

2011-06-07 @ 22:23:56

Alltså dans är så himla roligt? blir på ett sånt jävla bra humör när jag får dansa och höra musiken, helt underbart. Och som man kanske fattar då så har jag och mina två vänner övat på en koreografi som vi ska lära oss för skojs skull så vi har övat idag utomhus och spelade in lite korta videos, en del seriösa och en del inte haha men kanske slänger upp en video imorgon om jag kan men nu ska jag krypa ner under täcket och sova så hör av mig imorgon, pussgodnatt! 



7 Juni

2011-06-07 @ 17:26:15

Har precis kommit hem från örebro med farmor där jag äntligen hitta en klänning som jag kan ha på skolavslutningen på fredag, inte världens finaste men den duger. Skoldagen idag var kort hade en halvlektion och sedan fick vi reda på betyget för den lektionen och sen lämnade vi in lite böcker så det vart ingen lång skoldag slutade runt tio i tio och då drog jag upp med Sanna och käka lite max och pratade. Just nu sitter jag här med min saknade vän Emma som är brun och nu väntar vi bara på Natalie så ska vi se vad vi hittar på. Tog en liten bild på klänningen så ni får se men nu ska vi hitta på något så skriver ikväll eller imorgon. Puss



6 Juni

2011-06-06 @ 20:21:35

tjenixen.

känner mig väldigt trött för tillfället så funderar på och gå och lägga mig och kolla film eller något liknande. Träffade Jesper igår iallafall så vi kollade film och myste lite och idag vaknade jag hos honom och åkte hem och iväg till stranden för att sola lite med Thea och Bea så det var mysigt, vi köpte även yoghurt som inte gick så bra att äta fick överallt kändes det som sedan chips. Men har haft en bra lång helg nu och imorgon är det tillbaka till skolan de sista dagarna och sedan är det sommarlov så himla härligt. Nej nu ska jag fixa mig lite och hoppa ner i sängen och kolla film, hör av mig imorgon. Puss

två gamla bilder på mig och thea för länge sen. Oj vad det väcker gamla minnen och allt när man ser gamla bilder och annat men lite roligt är det ju också.


Love doesn't walk away, people do..

2011-06-05 @ 16:10:36

Har precis smörjt in mig i bodybutter och sitter och myser i min byxdress som jag köpte här om dagen. Har käkat grillat också, kycklingspett och pommes, mums och nu luktar det grillat i hela mitt rum eftersom pappa grillade utanför mitt fönster, det är så himla gott med grillat det är fan det bästa som finns ju. Försökte plugga förut men som vanligt gick det inte så bra för känner mig så trött och orkar inte tänka riktigt så får se om jag tar det senare eller imorgon. Sitter iallafall mätt nu och väntar på att jag ska få ett sms av min pojkvän att han är hemma i Sverige igen. Nu ska jag ta det lite lugnt och lyssna på lite bra musik och fixa mina naglar och just nu är jag på ett sånt otroligt bra humör och är så himla glad över vissa saker som har hänt och längtar så fruktansvärt till sommarlovet. Men kanske skriver ett inlägg ikväll, vi får se. Hörs!

mitt rum ser ganska "städat" ut va? ;)


5 Juni

2011-06-05 @ 12:21:21

Kom precis hem ifrån stranden med Thea och funderar på att plugga eftersom det inte är så himla varmt ute och att det blåser så kan ju inte ligga ute och sola precis så känns som det blir en lugn dag idag med lite plugg och mys framför tven så får man se om man får träffa älsklingen idag som kommer hem eller om han ska göra annat men hoppas på att få träffa honom. Men ska hoppa ner i duschen och sedan göra hemprovet som vi fick med oss så jag hör av mig lite senare om jag har tid. pusshej!

4 Juni

2011-06-05 @ 00:01:45

Tjuuuu!
Gårdagen var faktiskt rätt så rolig. Var på Strömpis i örebro med Natalie och Berivan & där träffade vi även på Gurkan från Big brother och fick en bild med honom som finns längre ner och vi såg även Rodney men han var ju inte lite dryg heller så honom sket vi i. Dagen efter var ju inte så himla rolig på tanke på hur jag mådde så tog bussen hem och efter ett tag mådde jag bättre så drog ner till stranden med Thea och Natalie eftersom vädret var så underbart och där myste vi med jordgubbar, chips och massa prat. Tog även mitt första dopp idag, brr inte så himla varmt haha. Just nu sitter jag och är hur rastlös som helst och vill bara att det ska bli söndag så min saknade älskling kommer hem för nu har han varit borta i en vecka och jag saknar sönder. Men nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova och bjuder på lite bilder innan strömpis när vi hade lite småtråkigt haha. Puss godnatt.

RSS 2.0