26 april

2011-04-26 @ 18:07:59

Tjenare!
Första skoldagen avklarad nu efter lovet, var faktiskt en rätt så lugn skoldag med få lektioner så det var rätt okej
och sedan så slutade vi ju tidigare än vad vi skulle så det var ju skönt. Efter skolan så gick vi upp mot stan och kollade runt lite, hittade mig en svart sportbh som jag köpte nu eftersom jag har blivit hurtbulle och börjat sprungit så det var ju bra, så nu saknas ju bara ett par bra springskor så är det klart sen. Klippte mig även och blev väl ganska nöjd & nu har jag kommit hem och inväntar Jesper som ska komma hit och hämta upp mig så blir det väl hem till honom för lite grill och annat mys. Fy vilket härligt väder det har varit och inte länge kvar till sommarlovet, mums! vi hörs


två bilder från idag...

25 april

2011-04-25 @ 20:09:53

hejdär!
Kan börja med att jag har haft världens konstigaste natt, det började med att jag börja höra en massa konstiga ljud och sen så plötsligt ser jag någon i min soffa och då blir jag livrädd och skriker och in kommer min syster och frågar vad jag håller på med, helt sjukt jag måste sett i syne och varit övertrött för jag trodde jag drömde fast det läskigaste var att jag inte gjorde det, nej fy vad konstigt det var. Men iallafall mitt lov har varit underbart har tillbringat den mesta tiden med älskling och även varit i Jönköping med honom, familjen och några andra och det var också en rolig helg. Idag har jag spenderat min dag ute och solat och njutit av det härliga vädret och har även grillat, så underbart och nu ska jag hoppa in i duschen och mysa resten av kvällen med min godispåse och tvn för imorgon är det tillbaka till helvetet igen, orkar verkligen inte skolan aja men ni får ha det bra, pusshej så länge!

lite bilder från lovet/jönköping!<3

19 April

2011-04-19 @ 21:27:14

hejsäään
Blev en heldag med shopping i örebro och det kändes jävligt gött, hittade några linnen, ett par shorts och en kortärmad så är väl ganska nöjd för brukar inte ha sån tur att hitta något som jag gillar men idag gjorde jag det och resten av pengarna sparas till helgen då vi åker till Jönköping. Har sovit och myst med Jesper sen vi kom hem från örebro och nu ska jag börja fixa mig och sedan åka iväg för att umgås med Natalie och hennes pojkvän. Skriver mer imorgon eller sen, puss!

satt och underhöll oss med det här på vägen till örebro..

18 april

2011-04-18 @ 19:29:17

Underbart väder ute och hela dagen har varit bra och det är så otroligt skönt att ha lov i en vecka nu för det behöver jag verkligen! Dagen började med att jag vaknade upp bredvid min älskling och sedan gick vi ut för att ta en promenad och jogga lite, fast det gick inte så bra för mig för att först tog jag för mycket kläder på mig än vad jag borde göra så det blev väldigt varmt och sedan tog jag helt fel skor för att jogga i så det blev inte så lyckad så ska tänka lite på det till nästa gång haha. Vi har iallafall spenderat dagen i solstolarna och jobbat på att bli bruna och jag fick faktiskt en liten rand, wiho. Men dagen har varit hel mys och nu ska jag och syster gå ner till konsum och köpa lite saker inför grillningen ikväll som kommer bli ännu mysigare. Imorgon drar jag till örebro med min farmor, mina syskon och min älskling och det behöver jag verkligen för min garderob är ganska utplockad så den dagen kommer nog bli rätt så bra den med. Nej nu ska jag fixa mig lite så vi kommer iväg, vi hörs pusshej!


mys ute i solen..

14 april

2011-04-14 @ 21:57:41
Tjingeling!

Kom precis ut ifrån en varmdusch och sitter just nu i min gosiga morgonrock och väntar på att big brother ska börja. Dagen har bestått av massvis med plugg, ovanligt? nej inte direkt, blir snart galen för får knappt in något mer i mitt huvud. Har gjort klart en uppsats som ska in imorgon och en inlämningsuppgift och dom andra uppgifterna orkade jag inte fixa nu utan det får jag ta tag i på lovet. Har även suttit och letat efter filmer som är både bra och sorliga men hittade inga tyvärr men nu ska jag gå ner och mysa lite framför tvn och äta lite choklad för det förtjänar jag imorgon är det äntligen fredag och då bjuds det på festligheter med mina underbara vänner!
Vi hörs, Godnatt! :love:


People say that best friends are hard to find, that's because the best is already mine!


13 april

2011-04-13 @ 20:04:04
Sitter just nu för tillfället och pluggar och försöker få in lite om olika utvecklingsteorier som vi har i prov imorgon,
alltså det är helt sjukt hur mycket vi får i skolan att göra? det känns som att plugga är det ända jag gör nu om dagarna så himla jobbigt menmen bara två dagar kvar sen har vi en veckas lov men synd nog så blir det plugg då med eftersom vi har fått massa uppgifter att göra! Började dagen idag med att vara en go syster som gjorde frukost åt mina två syskon som skulle iväg och sedan iväg till den tråkiga skolan som gick hur segt som helst, hade även teckenspråks prov och det gick väl sådär och nu sitter jag här i myskläder och försöker att plugga in något i huvudet men känns inte som så mycket fastnar men är ju tvungen så nu ska jag plugga vidare och invänta min ur gulliga pojkvän som ska ta sig en promenad hit så blir det nog massa mys och så när han kommer. Hör imorgon,
pusshej! :D


~Fredag så har vi 6 månader & det känns som månaderna gått jätte fort.
Jag kan inte beskriva hur glad jag är att det är dig jag har min fina,
underbara Jesper! Älskar dig av hela mitt hjärta & kommer alltid att göra!

12 april

2011-04-12 @ 20:38:31

Hallåj

Det var allt ett tag sen jag uppdatera bloggen men har redan skrivit flera gånger vad det beror på men det är ju skolan som det blir för mycket läxor/uppsatser och annat i så det blir ju att man pluggar på det istället och inte hinner med och sen kanske jag har varit upptagen med annat också men ska försöka skärpa mig lite. Dagen bestod av en ganska lugn och lektionfri skoldag när vi fick sitta och lyssna på när treorna som redovisa om deras olika projektarbete och det var faktiskt intressant och lyssna på för vi har ju börjat lite smått med att planera vad vi vill ha och så fick vi även sluta tidigare så det var ju ett plus och vi blev även bjudna på tårta efter så dagen var faktiskt rätt bra och just nu sitter jag hemma och försöker plugga till teckenspråks provet som vi har imorgon men det går inte så himla bra för förstår inte så himla mycket och det är svårt men det är väldigt kul och lära sig och det kan ju vara bra att kunna så ska väl försöka plugga lite till så jag får in något iallafall och sedan blir det gos framför tvn med lite godis, mums! Men hör av mig imorgon! godnatt!

Lite bilder ifrån skoldagarna, jag har nog världens goaste och underbaraste bästavän haha!

RSS 2.0