31 Maj

2011-05-31 @ 22:28:14

Tjulelu!
Blir ett snabbt inlägg ikväll. Skoldagen idag var sådär, ganska jobbig faktiskt, hade en lugn lektion först och sen skulle vi gå eller springa något som heter minimaran men det fick man bestämma om man ville gå eller springa och jag valde gå och det var hur jobbigt som helst för det var hur varmt som helst och hade mjukisbyxor och ett linne på mig så trodde jag skulle dö där ett tag men klarade mig till mål iallafall. Efter skolan drog jag och Natalie hem till mig och vi böt om till shorts och linne vilket inte var så smart för när vi åkte ner till stan och kom till solariumen så började det blixtra och regna så det var inte så himla roligt eftersom det inte hade slutat när vi var klara så vi fick springa ner til Mcdonalds där vi skulle äta och blev genom blöta + att det var en bil som skvätte ner oss och det var ju himla snällt, så våran dag har nog varit ganska stressig och jobbig så vi köpte med oss lite gott och åkte hem till mig och myste med chips, choklad, dricka och jordgubbar och fick även ett samtal från min pojkvän som är utomlands vilket gjorde mig på jätte bra humör. Men nu ska jag plugga lite och sen sova men hör av mig imorgon istället... puss godnatt! :D

30 Maj

2011-05-30 @ 22:13:36

Tjenare!
Har precis duschat och druckit lite te och skrivit klart den jäkla Apun från praktiken som ska vara inlämnad på onsdag så nu har jag det gjort och sen är det bara en liten redovisning kvar sen är det inge mer hoppas jag så nu känns det skönt att jag har fått det gjort. Har varit i örebro idag med mamma, mormor och syskonen och jag skulle försöka hitta något till skolavslutningen men hitta tyvärr inget så ska in på onsdag igen men fick iallafall med mig en tröja och ett par skor hem. Var även första skoldagen nu efter fyra veckor och den vart faktiskt bättre än vad jag trodde, hade knappt några lektioner och fick sluta tidigt så kändes skönt så gick upp till stan med Emma och fyllde på mitt solkort för det lär ju behövas nu när pojkvännen är utomlands och min vän Emma åker snart också, blir ju inte så roligt och gå bredvid dom sen när man är hur blek som helst och dom bruna så måste få lite färg jag också hehe. Men nu ska jag smörja in mig lite och sedan krypa ner i sängen för känner mig trött och har magont men hör av mig imorgon, Puss godnatt :D



sunday

2011-05-29 @ 19:04:15

Hallåj igen..
Alla har precis åkt hem och jag hade tänkt att ta lite kort på de jag fick för att lägga upp men så blir bilderna hur dåliga och suddiga som helst så jag får skita it och skaffa mig en bättre kamera kanske så jag kan ta mer kort. Kan berätta lite kort om vad jag fick, en parfym som jag ville ha, olika body butter och handkrämer, bra shampoon och balsam, duschkrämer, hårspray, en speciell borste, penga, smycken, smink, små saker tills jag flyttar hemifrån och till sist något jag är galen i, GODIS. Men vart nöjd med det jag fick och det jag fått och har haft en jätte rolig födelsedag och en underbar helg så nu ska jag hoppa in i duschen och testa de nya sakerna som jag fått och sedan avsluta kvällen med att mysa och titta bigbrother och äta en massa godis och tänka på min älskling som är påväg mot ett varmt land med massa med sol, avundsjuk jag är & känns som jag saknar honom redan och kan ju inte skriva till honom eftersom det är hur dyrt som helst, det suger. Aja nu ska jag hoppa ner i duschen så skriver jag imorgon. & som sagt min kamera är inte den bästa så blev inte så många bilder ifrån idag, men här är två bilder iallafall, en när vi äter och en liten bild på mig. puss & godnatt!

<3


29 Maj

2011-05-29 @ 10:56:21

OCH IDAG FYLLER JAG 18 ÅR!!! så jävla gött, har precis öppnat paket, fick pengar, en klocka, örhängen och handkräm, duschkräm. Nu är det bara att vänta till nästa helg då det blir att dra ut, så himla roligt. Mindre roligt är att min pojkvän åker utomlands idag och är borta en hel vecka, kommer sakna honom så mycket. Nu ska jag börja fixa mig lite smått och sedan kommer släkten hit för att fira mig så då blir det att öppna mer presenter och äta god mat så hör av mig lite senare. Kollade förresten igenom några gamla inlägg, var lite smått kul och ser även att jag måste byta header, inte den roligaste menmen fixar det någon annan dag, skriver senare. pusshej.



28 Maj

2011-05-28 @ 19:37:55

Tjohej!
Var lite kul för hade börjat skriva ett inlägg för några timmar sedan och så glömde jag skriva klart det för la mig en stund och vila så somna jag och vakna nu haha. Gårdagen blev lyckad tyckte jag, vi började med att träffas innan och då laga vi lite mat och små drack och jag öppnade mina presenter som jag fick, tack för dom fina presenterna den dagen! Efter så kom det lite mer folk och så började festligheten och kvällen slutade bra förutom dagen efter då man mår som man mår + att en parfym blev tagen, vem fan går och snor liksom? och det roliga var att jag kände igen alla på festen? aja tycker synd om den fattiga jäveln som går och snor, vilken tattare fy vad arg jag blir. Nu kom precis Emma hit och hon ska sova här så ska vi ha en myskväll och äta pizza så nu ska jag fixa mig lite så ska vi cykla iväg men kanske hör av mig senare, vi får se. pusshej! 

tog tyvärr inga bilder igår så lånade några av Theas facebook så här har ni några..



27 maj

2011-05-27 @ 13:25:35

Fredag, fredag, fredag, äntligen! Sista dagen på praktiken idag och det kändes så himla ledsamt och tråkigt och behöva lämna dom men så är det ju tyvärr, har haft fyra otroligt roliga veckor där och det har varit så himla kul att lära känna personalen och barnen där, blev helt tårögd när jag gick därifrån men ska ta och hälsa på dom allt! Och åt andra sidan så är den här fredagen något jag längtat efter och är så himla taggad för kvällens festligheter och hoppas att mitt artonårs firande blir bra, så det blir grillat om nu vädret vill bli bra? trevligt sällskap och massa gott till att dricka, hihi. Nej nu ska jag slänga in mig i duschen och sedan invänta två vänner som kommer hit och hjälper mig innan.. Men hör av mig senare om jag nu hinner annars ses vi imorgon, puss!!



26 Maj

2011-05-26 @ 22:21:34

Hejsan!
ursäkta att jag inte skrivit de senaste dagarna menmen. Känner att min humör
inte är det bästa just nu så bäst att jag går och lägger mig så jag orkar upp imorgon
och är pigg för kvällens festligheter som kommer bli hur roligt som helst! Förövrigt
så har jag varit på stan med min vän Emma och handlat det sista för morgondagen.
Just det imorgon är det ju sista dagen på praktiken så kommer kännas så himla
ledsamt och lämna dom, inte kul plus att det är back to school på måndag? hur
jävla hemskt är inte det eller? vill verkligen inte tillbaka till den där skolan men
tur är att det är snart sommarlov? så härligt. Nej nu ska jag lägga mig och sova
känner att jag börjar bli trött så ska fixa mig lite och hoppa ner i sängen och sova.
Men hör av mig imorgon, Pussgodnatt!


pluggplugg

2011-05-23 @ 21:10:04

Känns som att plugga är det ända jag gör? fast nej det är det ju inte för det är ju jag som drar ut på det och alltid lyckas somna när jag verkligen behöver plugga men har iallafall hållt mig vaken nu och pluggat på så nu är jag nästan klar med uppgifterna och det känns hur skönt som helst. Det är nu fyra dagar kvar tills vi ska fira mig och sex dagar kvar tills jag är arton underbara år och om elva dagar drar jag in med min bästa vän till örebro för att gå ut med hon och hennes kusin tror jag att det var så jag har något att se fram emot nu framöver och imorgon blir det frisören för att lägga i lite mer ljusa slingor. Nu ska jag ta en huvudvärks tablett och dricka en kopp te och sedan hoppa i säng för att se någon film och sova eftersom jag börjar lite tidigare imorgon men hör av mig imorgon när jag kommer hem om jag hinner, puss och godnatt!

vill ha sommarlov och solsolsol!!

23 Maj

2011-05-23 @ 16:30:09

Hellu
klev precis ur duschen och har städat och fixat mitt stökiga rum och nu blir det plugga som jag måste så ska försöka piggna till så jag orkar tänka och göra klart den här uppgiften som ska in på onsdag men hör av mig lite senare när jag har pluggat ett tag, puss.

söndag!

2011-05-22 @ 18:19:07

Blev tyvärr nästan ingen pluggning, känner mig för trött för att tänka och skriva så
får ta det imorgon istället, är så jobbigt när man ska plugga och inte vet vad man
ska skriva + att man är trött, nej fyfan får bli imorgon det. Imorgon är det tillbaka
till praktiken, synd nog är det sista veckan som jag är där så  det känns ledsamt.
Har iallafall haft en toppen helg faktiskt bortsett från att man börjat sakna en viss
person men så är det. Nu ska jag avsluta min söndag med lite mys framför tvn
med godis och mys med mig själv så hör jag av mig imorgon, godnatt!


22 Maj

2011-05-22 @ 13:37:24

heeejsan!
fytusan vilket underbart skönt väder det är ute, älskart!! Kvällen igår blev faktiskt bra, vi satt ute och grillade marshmallows och åt en massa godis, chips, och allt möjligt och sedan satt vi även inne och myste och spelade lite kort och pratade. Idag har jag legat ute i solen en sväng men blev nästan för varmt så fick gå in en sväng för att plugga men när jag väl skulle börja kände jag hur trött jag var så får se om jag tar det ikväll istället för känner att jag inte orkar just nu. Nu ropas det att det är mat så ska väl äta lite pannkakor och se om jag ska ut i solen en sväng till och njuta av vädret och lite jordgubbar, men hörs ikväll! PUSS!

tre bilder från igår men har mer på kameran men orkar inte lägga in dom just
nu så kanske lägger in dom senare! älskar er mina otroligt underbara vänner!


Myskväll

2011-05-21 @ 19:35:48

Tjosan
Har precis fixat mig med min kära vän Natalie som ska sova här inatt. Just nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli lite mera så vi kan bege oss till bussen och åka till våran vän för att sedan ha myskväll där och sedan får vi se vad som händer. Men hör av mig imorgon, puss!

Vi tog lite cambilder hehe..

21 maj

2011-05-21 @ 10:50:58


Godmorgon.
Somnade runt halv två igår. Har haft en bra kväll med mina vänner, vi pratade en massa och kollade film och åt lite gott. Idag är det lördag och då blir det att umgås mer med mina underbara vänner så blir det nog mer filmkväll och ätande. Nu ska vi slå på en film och ta det lugnt ett tag innan vi piggnar till och ska upp.. och idag ska ju jorden gå under klockan sex? vi får väl se om vi lever senare men hör av mig mot kvällen när jag kommer hem, puss!


20 maj

2011-05-20 @ 20:06:22

Hejhej

Har haft en jätte bra dag fram tills nu då allt vände p.g.a lite saker. Har umgåtts med mina vänner Berivan och Emma och även min syster idag iallafall, så vi var nere på stan en sväng och kolla lite på parfymer och kläder. Nu ska jag äta något lätt och sedan packa min väska och gå iväg till mina underbara vänner och jag hoppas att dom kan få mig på humör för hatar att vara nere, ledsen och ha en stor klump i magen och halsen, värsta som finns så känns skönt att få träffa dom och inte sova själv inatt.. Men skriver kanske ikväll eller så hör jag av mig imorgon, puss!

tog några snabba cambilder haha. Hoppas att jag kommer vara på som bild
två sen och att allt blir bra.

19 Maj

2011-05-19 @ 17:04:11

Hej tråkiga blogg och tråkiga mig! 
Jag ber om ursäkt för att jag är usel på att uppdatera min blogg men det är som vanligt har inte tiden till det och hinner inte med fastän jag vill, har just nu praktik på en förskola som jag älskar, ungarna är hur gulliga som helst och personalen är hur trevliga som helst, så kommer kännas ledsamt och lämna dom sen. Kom precis ut ifrån duschen och sitter nu och myser i min morgonrock, känner mig så himla trött? orkar knappt hålla upp ögonen haha. Mormor är även här och ska kanske bjuda på mat så då blir det mys och umgås med henne och familjen. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen innan jag somnar och piggna till så jag kan skriva lite på mina uppgifter som vi fått ifrån skolan som ska vara klart nästa vecka, men först så ska jag nog måla mina naglar som jag skulle ha gjort för någon vecka sen men har inte hunnit haha. Men hör av mig antingen imorgon eller senare.

Älskar min mormor, hon är världens bästa!! pusss

1 Maj

2011-05-01 @ 19:11:00

Har precis suttit och skrivit klart en del frågor som ska lämnas in till skolan så det känns skönt att jag har gjort det. Gårdagen var helt okej blev dock inte så sent för mig, vet inte varför men gick hem ganska tidigt. Idag började dagen med att jag tog det lugnt fram tills klockan två då det var iväg för att ha dansuppvisning och det gick ganska bra faktiskt, fick en ros och en godispåse efter, gulligt! Efter det så åkte jag hem och storstäda rummet som var behövligt och sedan fixade jag även två kort, ena på min underbara bästavän och andra på min älskade pojkvän så nu står dom där på mitt sängbord, kommer kännas bra och vakna och se dom det första man gör, dom som gör mig så himla glad och lycklig. Nu invänar jag iallafall min pojkvän som ska komma hit och mysa och imorgon har jag första dagen på praktiken som jag ska vara på i fyra veckor framöver och det är på ett dagis så det kommer allt bli roligt. Nej nu ska jag ta mig något och äta, hörs imorgon. PUSS


RSS 2.0