30 november

2010-11-30 @ 21:02:54
hejpåre! ligger just nu och fryser i min säng och väntar på att få upp värmen. Dagen har varit sådär, skolan sög och jag var på grymt dåligt humör, jag skulle kunna slå ihäl någon just då men jag höll mig lugn, hade lust att ställa mig och skrika allt vad jag kunde men det skulle inte hjälpa ett piss, att vissa människor kan vara så himla omogna som vissa är? Herregud vad trött jag blir på folk!! Aja mitt humör vände ganska snabbt när jag fick gå på stan och leta julklappar och fika med mina underbara vänner Sofia och Natalie, ett stort plus till dom som gjorde min dag till något bra och fixa mitt humör. Åkte sedan hem igen och inte långt efter skulle jag ner igen för att bli lite brunare hihi, tog en fika med syster, haha ops fika två gånger idag, tur att de inte va på samma ställe då! Studiedag imorgon och det blev Inge gustavsvik för mig och tjejerna så istället drar jag in till Örebro med Natalie och letar lite julklappar och kolla läget! Men nu ska jag krypa ner och försöka sova för har huvudvärk och fryser, usch! Men skriver imorgon, godnatt:love:

28 November

2010-11-28 @ 18:28:13
hallojsan!

Min helg har bestått av att suttit hemma och städat mitt rum och
målat en bänk i mitt rum? kul helg, nej inte direkt. men det var väll
skönt att ta det lugnt och söndag idag också, skola imorgon USCH!
Men onsdag längtar jag till, studiedag och då blir det dra in till Gustavsvik
med tjejerna! Men nu ska jag träna lite på matten som jag har prov imorgon, blää!
Hörs imorgon. Godnatt!
Satt även och pratade med min syster och mamma idag och såhär såg det ut:

Hanna: Jag ska flytta in hos dig när du får en lägenhet för du kan ju inte laga mat ens! 
Jag: men, mamma hör du vad hon säger om mig? 
Mamma: Vadå men du kan ju inte laga mat?
Jag: Men tack då!

så dålig är jag faktiskt inte? typ:(


24 November

2010-11-24 @ 15:21:52
hejsan
kom precis hem från en lång skoldag, eller den kändes lång iallafall. Nu ska jag ta mig något att äta & sedan börja plugga! Hör av mig sen, tjadå :D:love:

...

2010-11-23 @ 22:07:06
I can't promise to solve all your problems, but I can promise you won't have to face them alone...
I can't promise to solve all your problems,
but I can promise you won't have to face them alone!
<3


bedtime!

2010-11-23 @ 21:56:37
sitter och äter brända popcorn, mums! Hade tänkt mig att plugga lite nu ikväll också men är så jävla trött så det blir inget med det, får ta det imorgon istället! Skulle ju på bio imorgon egentligen men, inge pengar=ingen bio, fan jobbigt att inte ha pengar alltså, blä! nej nu ska jag ta och lägga mig och försöka sova, mitt humör känns inte bra för tillfället, hoppas det är bättre imorgon. Sovgott! 


& just nu känner jag:
- att jag vill färga mitt hår, så trött på't.
- vill ha en ny header, tråkig som fan men photoshop fungerar ju inte!
- vill ha nya kläder & massvis med pengar.
- vill ha första december, jul och nyår.

~The hardest thing i've done is acting like i hate you, when i really
love you more than you will ever know!


23 November

2010-11-23 @ 19:48:48
tjenare

Kort skoldag idag & efter var det dans och det var rätt gött, förutom att Sanna och Emma
börjar bli sjuka eller är sjuka, stackare.. fast alla var nog lite över trötta så det blev rätt lugnt.
Har inte alls gjort mycket när jag kom hem? Ska väll måla naglarna och krypa ner i sängen och
titta någon film så jag sover tidigt idag, imorgon blir det plugg för min del! Godnatt!!


klart

2010-11-22 @ 21:48:29
städat och klart. nu blir det ner och titta pensionärs jävlar och sen sova. 
hörs imorgon, natti :love:

stor städning!

2010-11-22 @ 16:21:38
..... eller inte, fastnade framför min dator som vanligt, inte bra.
känner mig helt dö, orkar inte göra någonting men måste ju verkligen
städa mitt rum, ser ju ut som bombnedslag här inne, blääää, så nu ska
jag försöka samla lite ork och börja städa och fixa i rummet! Hör av mig
senare! musiken på bött och fram med damsugarfan!  höööörs!


22 november

2010-11-22 @ 15:11:09
tjenaremörs

precis käkat upp mina nudlar och nu sitter jag och lyssnar musik och njuter av allt snö som kommer!! wiiiiho! Skolan va seg som vanligt, vet inte hur många gånger jag höll på att somna, haha. Idag blir det städning, fixa naglarna och vara duktig och plugga lite & så får jag se vad det blir ikväll, men skriver lite senare för nu ska det städas ;) pusstja

det händer igen!

2010-11-21 @ 14:27:45
Hejsan

ett tag sen jag skrev nu, men har varit en hel del nu på sista tiden så har inte haft så tid för att skriva, mycket i skolan och tankar som tar över huvudet och en hel del omkring mig.. men ska försöka skärpa mig som jag skriver varje gång haha ;)  

Helgen har iallafall varit bra, i fredags så sov jag över med min vän Natalie, vi tittade film och pratade, hennes pojkvän kom senare också. men det var en bra dag. på lördag så gjorde jag inte så mycket, sov? haha. skulle egentligen upp till mormor idag men stackarn är ju sjuk så det blev inget med det så istället myser jag med söt jesper och tar det lungt.. Blir nog åka hem till honom sen och sova där.. Nu ska jag väcka sömntutan och försöka få med honom och spela lite wii med mig för nu är jag uttråkad så det skriker om det. Tyvärr är det ju söndag idag så då menas det att det är skolan imorgon, usch va. Men hör av mig imorgon... Pussen

~Om jag kunde ge dig en sak i livet, så skulle jag ge dig möjligheten
att se dig själv genom mina ögon, bara då skulle du inse hur speciell du är för mig!


10 november

2010-11-10 @ 21:58:51
tjusan
sitter och försöker plugga eftersom vi har så jävla mycket i skolan nu men går det? nej för jag har så mycket i huvudet just nu, så förvirrad och känner mig osäker och jag vet inte vad.. kan inte koncentrera mig på pluggandet iallafall.. har inget och skriva ens? mitt humör är inte det bästa just nu, jöbbigt, aja orkar inte plugga mer nu ens.. ska krypa ner i sängen istället och tänka lite så kanske det blir bättre...
vill ut i snön och jag vill iväg och dansa och jag vill träna, bläu.
tjaaaaaadå.


~When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile. ..

vän för livet!

2010-11-09 @ 20:38:50
Natalie..

det finns nog inga ord, inga meningar, inge tal eller något som kan förklara hur mycket du verkligen betyder för mig? Jag skulle kunna sitta här hela kvällen och skriva om dig och hur glad jag är att ha dig och att du alltid ställer upp och speciellt hur värd du är och hur glad du ska vara.

Jag har hela världen framför mina fötter så nu tänker jag inte låta någon stå ivägen och jag tänker ta kliv efter kliv och det kommer göra mig glad och jag kommer le och le för att du är det underbaraste i mitt liv, min underbara vän som gör att jag klarar nästa kliv och min vän som leder min väg, visar mig rätt och fel. Du finns alltid där.. du lyssnar och bär upp mig till dit jag vill vara.. 

försvinner du, försvinner jag, och så är det! ...  du är liksom ljuset i alla mörker.. så tack för att du alltid finns där och tack för att du är du och tack att du fyller hela mitt liv med glädje och lycka. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig Natalie? men jag vet en sak.. skulle du någonsin lämna mig själv här så skulle jag följa med dig, för en person som dig, så äkta, så bra och så underbar, sån person behöver jag för att kunna leva och kämpa..

du är för bra duu, världens bästa, tack för allting du gör! <3


femte november och fredags mys!

2010-11-05 @ 22:12:51
sitter och tittar idol och myser med en varm brasa och godis, hehe.. Idag har jag hjälp mamma med en hel del så är helt slut nu och imorgon blir det att hjälpa mamma mer och va med henne på loppis för att tjäna lite pengar och på kvällen blir det festligheter med mina flickor, kommer bli great! Nu ska jag vänta på att idol slutar och sedan titta en film och sen blir det sova så jag orkar morgondagen, hörs imorgon... Pyssgodnatt:love:

5 november

2010-11-05 @ 00:28:26
Tjusan

Glömde skriva igår innan jag gick men fick lite bråttom så hann inte. Men vi gick iallafall till konsum och bestämde oss för att vara lite nyttiga så vi köpte en gurka och en paprika och sen en dippsås till det och sen blev det ju tyvärr en choklad och en julmust så det sket ju sig med nyttigheten menmen vi tjocka oss och titta film och prata en hel del så det var ju mys och idag så vakna vi rätt sent? och åkte ner på stan och träffade Sanna som skulle handla lite och jag köpte även kaninöron och sen huggtänder har lite svårt och välja vad jag ska va till helgen men det löser sig.. Nu ska fortsätta titta på filmen Green Street Hooligans som är rå bra och sen blir det att sova. Hörs imorgon. Godnatt :D


syster<3

I keep asking why..

2010-11-04 @ 22:26:54


3 November

2010-11-03 @ 20:05:43
Lyckad filmkväll igår med Natalie, blev tre filmer och sen lite jackass, perfa det. Vi blev aldrig trötta heller? måste varit den där jäkla energi drycken som vi drog i oss fast vi somnade till sist så gott så och vaknade av att jag hade mosa in Natalie i hörnet på något konstigt sätt? haha förlåt Natalie vet inte vad jag gör när jag sover fast jag var ju bussig som flytta på mig haha. Dagen efter blev det att åka till Örebro med syskonen och farmor trodde jag skulle komma hem med ett par linnen men icke sa nicke blev mer än så, vilken go farmor jag har, fick en del kläder så nu behöver jag väll inte klaga att jag inte har några kläder, puss på farmor. Sen drog vi hem, käka lite sibylla och nu har jag suttit vid datorn och väntar på att Emma ska slå en pling, ska nog träffa henne ikväll. Men hör av mig snart för nu ska jag fixa mig, tjingelig ;)


haha åh varför går inte Hem till Midgård längre för? haha gillar ljudeffekterna ;)

2 november

2010-11-02 @ 13:04:00
tjenaremörs

vaknade för ett tag sen. har suttit i sängen sen jag vaknat eller nej det har jag inte jag var uppe och käka frulle och sen gick jag tillbaka och satt mig i sängen och nu sitter jag här än. Men har lite planer för idag och såhär ser dom ut:
  • Vila en stund och sedan börja fixa mig.
  • Åka in till degerfors för att ha dans.
  • Godishuset med Natalie och sen filmmys hemma hos sötmajan.
låter som en bra dag va? För övrigt så var jag på bio igår som jag ångrar.. Åkte dit med Emma och Jennifer och min syster och hennes vänner. Vi tittade på Saw 3D som var hur äcklig som helst, kom massa köttbitar flygandes och massa blodskvätt och jag som inte tål att se blod och sånt där så det var bara att ta av sig brillsen och så satt jag där och mådde illa men det gick bra, tittade lite då och då fast kanske inte var bästa idéen att välja en sån film när jag inte tål blod och sånt där haha och kom även på nu när jag skriver om blod att jag kanske skulle välja omvårdnads linjen HA HA HA hur skulle det gå till? när jag inte tål blod?  vet inte vad jag tänker med riktigt.. menmen nu ska jag ta mig en sväng med vovven och sedan fixa mig. vi ses TJADÅ :D

En bild ifrån sömmras!

RSS 2.0